Beplantingsspecialist

Beplantingsspecialist

Styrax japonicus 'Pink Chimes' met wilde aardbei

Styrax japonicus ‘Pink Chimes’ met onderbeplanting van wilde aardbei

Al vele jaren concentreren wij ons op de rijke diversiteit van planten. Hoe zij groeien, hoe zij zich handhaven ten opzichte van andere soorten, hoe gevoelig of juist resistent zij zijn ten aanzien van ziekten enz. Vanuit deze ervaringen kunnen wij, als beplantingsspecialisten u adviseren bij de groene invulling die u wenst.

Alle specifieke eisen die de plek stelt aan de beplanting vormen de basis van de beplantingskeuze. Maar wij gaan een stap verder: door gebruik te maken van creatieve combinaties, onbekende soorten en/of vernieuwende toepassingen van gangbare soorten maken wij van elke beplanting een uniek product met een unieke beleving.

.

Waarom een beplantingsspecialist

Het toenemende belang van onze groene buitenruimte

Onze groene leefomgeving: van cruciaal belang…

Het is een algemeen groeiende overtuiging dat een groene leefomgeving van cruciaal belang is voor het welzijn van de mens. Steeds meer mensen zijn actief bezig met de buitenruimte, beroepsmatig of vanuit liefhebberij, ieder vanuit een geheel eigen achtergrond, doel en visie. De groenbeleving die men daarbij voor ogen heeft wordt lang niet altijd gerealiseerd. Tal van factoren spelen hierbij een rol, zoals ervaring, kennis, budget, groeiomstandigheden enz. Vaak ontbreekt het eenvoudigweg aan tijd om de talloze beplantingsmogelijkheden te bestuderen.

.

Voor wie
Voor iedereen die meer inhoud wil geven aan de beplanting van een nieuw of bestaand ontwerp: particulieren, hoveniers, gemeenten, tuin- en landschapsarchitecten, bedrijven, zorginstellingen, scholen, landgoedeigenaren enz.

.

Waar
• openbare buitenruimte
• semi-openbare buitenruimte
• particuliere buitenruimte

Of het gaat om een park van een gemeente, een entree van een bedrijf of een privé-tuin, de gebruikers en de functie van de plek zijn hele essentiële uitgangspunten bij de keuze van beplanting. De juiste plantkeuze geeft een maximale waarde aan de plek en zijn gebruikers.

.

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze, dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en u kunt kijken bij onze downloads.